Dhjetor 2020 – Faqe 3 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Muaj: Dhjetor 2020

Në kuadër të Progarmit Erasmus Mundus të financuar nga Bashkimi Europian, është hapur thirrja për aplikime për bursa studimi dy vjeçare në nivelin Master mbi Manaxhimi e Pyjeve Mesdhetare dhe Burimeve Natyrore (MEDfOR)

  Në kuadër të Progarmit Erasmus Mundus të financuar nga Bashkimi Europian, është hapur thirrja për aplikime për bursa studimi dy vjeçare në nivelin Master […]

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Silesian të Teknologjisë, Poloni, në kuadër të Programit Erasmus +

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Silesian të Teknologjisë, Poloni, në kuadër të Programit Erasmus +   Në kuadër të […]

Këshilli Britanik hap thirrjet për aplikim për pjesëmarrje online në trajnimet me temë: “Komunikimi Shkencor dhe Angazhimi Publik”

Këshilli Britanik hap thirrjet për aplikim për pjesëmarrje online në trajnimet me temë: “Komunikimi Shkencor dhe Angazhimi Publik” Ky trajnim synon të përmirësojë aftësitë e […]