Maj 2022 – Faqe 3 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Muaj: Maj 2022

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në Universitetin e Tiranës, në kuadër të zbatimit të procesit të Bolonjës, ju fton të merrni pjesë në seminarin datë 19.05.2022 ora 11:00-13:00 me temë “Referencimi i Kornizës Shqiptare të Kualifikimeve me atë Evropiane”

  Aktiviteti do të zhvillohet në Sallën e Senatit Akademik pranë Rektoratit të UT, me pjesëmarrjen e Prof. Dr. Aleksandër Xhuvani, anëtar i task-forcës dhe […]