Tetor 2022 – Faqe 3 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Muaj: Tetor 2022

Njoftim!Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman për Vendet e Ballkanit Perëndimor, fton të gjithë studentët të marrin pjesë në programin e Praktikave të Biznesit duke kryer një intership të paguar në Gjermani dhe duke rritur mundësinë e tyre për punësim në tregun e punës.

Njoftim! Programi i Praktikave të Biznesit Gjerman për Vendet e Ballkanit Perëndimor (Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans), fton […]

Rreth zhvillimeve të reja dhe pasurimit të leksikut politik në gjuhën shqipe pas viteve 90 të shek.XX e deri në ditët e sotme – Këndvështrim krahasues me zhvillimet e leksikut politik në gjuhën gjermane

Evis VASILI–“Rreth zhvillimeve të reja dhe pasurimit të leksikut politik në gjuhën shqipe pas viteve 90 të shek.XX e deri në ditët e sotme – […]