THIRRJE PËR KONFERENCË SHKENCORE STUDENTORE NDËRKOMBËTARE

THIRRJE PËR KONFERENCË SHKENCORE STUDENTORE NDËRKOMBËTARE   ? Me rastin e 65-vjetorit të themelimit të Universitetit të Tiranës, ftohen studentë dhe kërkues të rinj të marrin … Vazhdoni me leximin e THIRRJE PËR KONFERENCË SHKENCORE STUDENTORE NDËRKOMBËTARE