Në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network, MSCA (ITN), koordinon Thirrjen për 15 PhD positions. – UNIVERSITETI I TIRANËS

Në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network, MSCA (ITN), koordinon Thirrjen për 15 PhD positions.

Në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network, MSCA (ITN), e cila financon doktoratura, the Spanish Research Council (CSIC), koordinon Thirrjen për 15 PhD positions.

Kandidatët që do të shpallen fitues, do të perfitojnë financimet:​

Living allowance – 3.270€ (në muaj)

Mobility allowance – 600€ (në muaj)

Family allowance – 500€ (në muaj)

Për më shumë informacion Early-Satge Researcher Opportunity Announcement 15 PhD (kliko këtu)

Në kuadër të Marie Skłodowska-Curie (MSCA) COFUND, me datë  7 Maj 2020, organizohet Webinar COFUND. Nëse jeni të interesuar të informoheni në detaje mbi Thirrjen dhe hapat e aplikimit, si më poshtë do të gjeni linkun e regjistrimit.

Webinar on COFUND.

Date and Time: 7th May 2020 – 2pm CET

Registration: https://register.gotowebinar.com/register/7856420004101941772

Me shume informacion: https://www.net4mobilityplus.eu/fileadmin/user_upload/COFUND_Webinar.pdf

Dear colleagues,

Please find enclosed some information for an open call for 15 PhD positions on Exploiting metal-microbe applications to expand the circular economy (M2ex) in the context of an European Joint Doctorate coordinated by the Spanish Research Council (CSIC).

 

Application deadline: 17:00 GMT on the 12th June 2020.

More information: http://m2ex-ejd.eu/

Please, don’t hesitate to distribute it among your contact networks.