Organika me kohë të plotë e personelit akademik në FGJH – UNIVERSITETI I TIRANËS

Organika me kohë të plotë e personelit akademik në FGJH

Organika me kohë të plotë e personelit akademik të  Fakultetit  të  Gjuhëve  të  Huaja  
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Esmeralda           Kromidha Prof. Dr. Dekan 
2 Alnida (Shano) Koroshi Dr. Zv. Dekan për ciklin e parë të studimeve,cilësinë dhe kurrikulat 
3 Drita Rira Dr. Zv. Dekan për Ciklin e Dytë të Studimeve 

Koordinatore akademike Erasmus+ dhe marrëdhenieve me jashtë

4 Saverina Pasho Prof. Dr. Zv. Dekan për Ciklin e Tretë të Studimeve, kërkimin shkencor dhe botimet
5 Ogerta Stroka Dr. Zv. Dekan për marrëdhëniet me studentët, publikun dhe këshillimin e karrierës
Departamenti i Gjuhës Angleze (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Viktor   Ristani Prof. Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Elida  Tabaku Prof. Dr. Personel akademik
3 Petraq   Buka Prof. Dr. Personel akademik
4 Ukë  Bucpapaj  Prof. Asoc. Dr Personel akademik
5 Daniela   Leci (Tamo) Prof. Asoc. Dr Personel akademik
6 Rudina  Xhillari Dr. Personel akademik
7 Shpresa   Delija Prof. Dr. Personel akademik
8 Albana   Qazimi (Lilaj) Dr. Personel akademik
9 Adriana           Dervishaj Prof. Asoc. Dr Personel akademik
10 Violeta          Shaba Dr. Personel akademik
11 Irena     Kapo (Pata) Dr. Personel akademik
12 Adelina           Albrahimi Dr. Personel akademik
13 Miranda        Ostrosi Dr. Personel akademik
14 Esmeralda    Subashi Dr. Personel akademik
15 Orges             Selmani Dr. Personel akademik
16 Brunilda  Kondi(Kuqi) Msc. Personel akademik
17 Albert  Sheqi Dr. Personel akademik
18 Iris  Klosi Dr. Personel akademik
19 Etleva  Koni (Kondi) Dr. Personel akademik
20 Hatixhe  Sejdini (Leka) Dr. Personel akademik
21 Rovena  Vora Dr. Personel akademik
22 Blerina  Zaimi Msc. Personel akademik
23 Leonora  Lumezi (Xhori) Dr. Personel akademik
24 Daniela  Hasa Dr. Personel akademik
25 Loran  Gami Dr. Personel akademik
26 Ervin  Hoxhaj Dr. Personel akademik
27 Fatma  Shijaku Dr. Personel akademik
28 Anxhela  Starja (Bardhyli) Msc. Personel akademik
29 Leonard  Danglli Prof. Asoc. Dr Personel akademik
30 Ergys  Bezhani Dr. Personel akademik
31 Ogerta  Koruti (Stroka) Dr. Personel akademik
32 Kristina  Sheperi Dr. Personel akademik
33 Erjon  Agolli Dr. Personel akademik
34 Elvana  Shtepani Dr. Personel akademik
35 Rozana  Bela Dr. Personel akademik
36 Jonida  Petro Dr. Personel akademik
37 Sidita  Hoxhiq (Dano) Dr. Personel akademik
38 Nejla  Qafmolla Dr. Personel akademik
39 Vjollca  Tabaku Dr. Personel akademik
40 Kristina  (Terpo) Ajazi Dr. Personel akademik
41 Manjola  Nasi Dr. Personel akademik
42 Alketa  Pema (Thanasko) Dr. Personel akademik
43 Luela   Liçi Msc. Personel akademik
44 Albana  Coni (Shijaku) Dr. Personel akademik
45 Rudina   Vrioni Dr. Personel akademik
Departamenti i Gjuhës Frenge (Kliko këtu për jetëshkrimet)
  Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Eldina  Nasufi Prof. Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Esmeralda  Kromidha Prof. Dr. Personel akademik
3 Klementina Shiba Dr. Personel akademik
4 Nonda  Varfi Prof. Dr. Personel akademik
5 Raul   Lilo Prof. Dr. Personel akademik
6 Englantina Gishti Prof.Asoc. Dr. Personel akademik
7 Lorena   Dedja Prof.Asoc. Dr. Personel akademik
8 Saverina   Pasho Prof. Dr. Personel akademik
9 Ferit   Baze Msc. Personel akademik
10 Ardiana  Hyso (Kastrati) Prof. Asoc. Dr Personel akademik
11 Alba   Frasheri Prof. Asoc. Dr Personel akademik
12 Drita  Rira Dr. Personel akademik
13 Fjoralba  Dado Dr. Personel akademik
14 Anida  Kisi (Iljadhi) Dr. Personel akademik
15 Migena  Alimehmeti Prof. Asoc. Dr Personel akademik
16 Bora  Kucuku Msc. Personel akademik
17 Aferdita Canaj Prof. Asoc. Dr Personel akademik
18 Laureta Mema Dr. Personel akademik
19 Elona Toro Dr. Personel akademik
20 Mirela            Kumbaro Prof. Asoc. Dr Personel akademik
21 Andromaqi            Haloci Prof.Dr. Personel akademik
Departamenti i Gjuhës Greke (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Sofia  Delijorgji (Pasko) Prof. Asoc. Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Isida  Foci (Metaj) Dr. Personel akademik
3 Eneida  Mataj Dr. Personel akademik
4 Edlira  Jorgaqi  Msc. Personel akademik
5 Elvis  Bramo Dr. Personel akademik
6 Maklena  Nikaj Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
7 Mirela   Xhaferraj (Mitro) Prof. Asoc. Dr Personel akademik
8 Aida   Zoto Msc Personel akademik
Departamenti i Gjuhës Gjermane (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Marsela  Likaj Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Martin  Mato Dr. Personel akademik
3 Mihallaq  Zilexhiu Dr. Personel akademik
4 Salian  Çullhaj Dr. Personel akademik
5 Ergys  Prifti  Dr. Personel akademik
6 Brikena  Kadzadej Prof.Dr. Personel akademik
7 Bashkim  Toska Dr. Personel akademik
8 Migena  Sejdini Dr. Personel akademik
9 Ilda  Themeli Msc. Personel akademik
10 Jonida  Bushi (Gjuzi) Dr. Personel akademik
11 Erta  Spaho (Herri) Dr. Personel akademik
12 Sonila  Sadikaj Dr. Personel akademik
13 Irida  Vorpsi Msc. Personel akademik
14 Evi  Blushi ( Konjari)  Msc. Personel akademik
15 Marisa Janku Dr. Personel akademik
16 Katharina Franz Msc. Personel akademik
17 Ema Kristo Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
18 Edvin Cami Dr. Personel akademik
Departamenti i Gjuhës Italiane (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Diana  Kastrati Prof. Asoc. Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Klodeta   Dibra Prof. Dr. Personel akademik
3 Arben   Skendaj Prof. Dr. Personel akademik
4 Irena   Ndoci(Lama) Prof. Dr. Personel akademik
5 Renata   Kristo Dr. Personel akademik
6 Adi   Malo Dr. Personel akademik
7 Adrian   Haxhillazi Dr. Personel akademik
8 Erion   Kabaj Msc. Personel akademik
9 Mirela   Papa Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
10 Elda  Resmja (Molla) Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
11 Vjola  Adhami Dr. Personel akademik
12 Markeliana  Anastasi (Mustaka) Dr. Personel akademik
13 Aida  Gjinali Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
14 Sonila  Piri Dr. Personel akademik
15 Enkela  Dalipi Dr. Personel akademik
16 Leonard  Xhamani Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
17 Elda  Katorri  Dr. Personel akademik
18 Irena  Ndreu Dr. Personel akademik
19 Kreshnik  Çollaku Msc. Personel akademik
20 Alnida  Koroshi (Shano) Dr. Personel akademik
21 Ela Vasi Dr. Personel akademik
22 Olda                     Balliu Msc. Personel akademik
23 Eglantina       Gerveni Dr. Personel akademik
Departamenti i Gjuhëve Sllave e Ballkanike (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Urtis  Harri Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Adriatk  Derjaj Prof.Asoc Personel akademik
3 Spartak  Kadiu Prof.Asoc Personel akademik
4 Alma  Pinari Prof.Asoc Personel akademik
5 Xhemile  Abdiu Prof.Asoc Personel akademik
6 Eda  Shehu Prof.Asoc Personel akademik
7 Olena Zoto Msc. Personel akademik
8 Elvira   Balla Msc. Personel akademik
9 Raqi Bello Prof.Asoc Personel akademik
10 Alban                   Foçi Dr. Zv.Dekan 
Departamenti i Gjuhës Spanjolle (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Serxho  Rama Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Anastasi  Prodani Prof.Dr. Personel akademik
3 Admira  Nushi Dr. Personel akademik
4 Viola  Gjyli (Biti) Dr. Personel akademik
5 Flavia  Kaba Dr. Personel akademik
6 Mimoza Puto Msc. Personel akademik
7 Edlira  Gabili Msc. Personel akademik
8 Andia  Dani Msc. Personel akademik