Organika me kohë të plotë e personelit akademik në FSHS – UNIVERSITETI I TIRANËS

Organika me kohë të plotë e personelit akademik në FSHS

 

 

ori

Organika Analitike e personelit akademik te Fakultetit te Shkencave Sociale
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1 Edmond  Rapti Prof.Dr Dekan
3 Rudina Rama Prof.Asoc. Dr. Zv. Dekan për ciklin e parë të studimeve bachelor
4 Edvin Lame  Dr. ZV.Dekan për ciklin  e dytë të studimeve master si dhe ciklin e tretë të studimeve doktoratur
Departamenti i  Psikologjise dhe Pedagogjise (Kliko këtu për jetëshkrimet)
 
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1 Arjana Muçaj Prof.Asoc Pergjegjes Departamenti
2 Zenel Orhani Prof.Dr. Personel akademik
3 Adem Tamo Prof.Dr Personel akademik
4 Livia   Nano Dr. Personel akademik
5 Artemisi Shehu Prof.Asoc Personel akademik
6 Migena Buka Dr. Personel akademik
7 Blerta Bodinaku Dr. Personel akademik
8 Elvisa Sokoli Dr. Personel akademik
9 Eralda Zhilla Dr. Personel akademik
10 Bardhyl Musaj Prof.Dr Personel akademik
11 Eglantina Dervishi Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
12 Gerda Sula Dr. Personel akademik
13 Anila Sulstarova Dr. Personel akademik
14 Edvin Lame  Dr. Personel akademik
15 Valbona Sauku Dr. Personel akademik
16 Nada Kallçiu Dr. Personel akademik
17 Skerdi Zahaj Dr. Personel akademik
18 Leticia Gusho/Papa Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
19 Edmond  Rapti Prof.Dr Dekan
20 Marsela  Shehu Dr. Personel akademik
21 Edlira  Sina Dr. Personel akademik
22 Fatjona  Hysi Msc Personel akademik
Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale (Kliko këtu për jetëshkrimet)
 
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1 Eliona Kulluri/Bimbashi Prof.Asoc Pergjegjes Departamenti
2 Rudina Rama Prof.Asoc Personel akademik
3 Izela Tahsini Prof.Asoc Personel akademik
4 Juliana Ajdini Prof.Asoc Personel akademik
5 Veronika Duci Prof.Asoc Personel akademik
6 Elona Dhëmbo Dr. Personel akademik
7 Irida Agolli/Nasufi Prof.Asoc Personel akademik
8 Edmond Dragoti Prof.Dr Personel akademik
9 Daniela Kalaja Prof.Asoc Personel akademik
10 Marinela Sota Prof.Asoc Personel akademik
11 Erika Bejko Dr. Personel akademik
12 Monika Cenameri/Taçi Dr. Personel akademik
13 Artur Rada Prof.Asoc Personel akademik
14 Florion Bejleri Dr. Personel akademik
15 Nevila Koçollari/Furxhiu Prof.Asoc Personel akademik
16 Fiona Todhri Prof.Asoc Personel akademik
17 Eris Dhamo Dr. Personel akademik
18 Emanuela Ismaili Dr. Personel akademik
19 Miranda Spahiu/Hysa Dr. Personel akademik
Departamenti i Sociologjise (Kliko këtu për jetëshkrimet)
   
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1 Blerina Hamzallari Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Zyhdi Dervishi Prof.Dr Personel akademik
3 Lorenc Ligori Msc Personel akademik
4 Julian Bejko Dr. Personel akademik
5 Merita Pone Doc. Dr. Personel akademik
6 Grida Duma/Shqina Prof.Asoc Personel akademik
7 Teuta Starova Dr. Personel akademik
8 Brunilda Zenelaga Dr. Personel akademik
9 Blerina Mustafallari/Kërçuku Dr. Personel akademik
Departamenti i Filozofise (Kliko këtu për jetëshkrimet)
   
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1 Aida Goga Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Zana Sota/Strazimiri Dr. Personel akademik
3 Adriana Anxhaku Prof.Asoc Personel akademik
4 Ferit Baça Dr. Personel akademik
5 Ledian Rusta Dr. Personel akademik
6 Majlinda Keta Dr. Personel akademik
7 Alment Muho Dr. Personel akademik
Deprtamenti i Shkencave Politike (Kliko këtu për jetëshkrimet)
   
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1 Enis Sulstarova Prof.Asoc.  Pergjegjes Departamenti
2 Merita Vaso/Xhumari Prof.Asoc Personel akademik
3 Marsela Sako Dr. Personel akademik
4 Arlind Qori Dr. Personel akademik
5 Dritan Karadaku Dr. Personel akademik
6 Klejd Këlliçi Dr. Personel akademik
7 Sofokli Meksi Dr. Personel akademik
8 Klodiana Beshku Dr. Personel akademik
9 Orinda Malltezi Dr. Personel akademik
10 Nysjola Dhoga Dr. Personel akademik
11 Dhurata Milori Dr. Personel akademik
12 Blendi Çeka Dr. Personel akademik