Senati Akademik – UNIVERSITETI I TIRANËS

Senati Akademik

Senati Akademik i Universitetit të Tiranës përbëhet nga:

 

KRYETAR I SENATIT AKADEMIK  
Prof. Dr. Artan HOXHA, Rektor i UT

 

ANËTARËT E SENATIT, PËRFAQËSUES TË PERSONELIT AKADEMIK SIPAS FAKULTETEVE:

 

FAKULTETI I DREJTËSISË
 1. Prof. Dr. Sokol MËNGJESI
 2. Prof. Asoc. Dr. Mirela BOGDANI
 3. Prof. Asoc. Dr. Klodjan SKËNDERAJ
 4. Prof. Dr. Nada DOLLANI
 5. Prof. Asoc. Dr. Ilir RUSI

 

FAKULTETI I EKONOMISË
 1. Prof. Dr. Dhori KULE
 2. Prof. Asoc. Dr. Arjan QEFALIA
 3. Prof. Asoc. Dr. Adriatik KOTORRI
 4. Prof. Asoc. Dr. Mirdaim AXHAMI
 5. Prof. Dr. Valentina SINAJ

 

FAKULTETI I GJUHËVE TË HUAJA
 1. Prof. Dr. Artur SULA
 2. Prof. Asoc. Dr. Leonard DANGLLI
 3. Prof. Asoc. Dr. Sofia DELIJORGJI
 4. Prof. Dr. Saverina PASHO
 5. Prof. Dr. Viktor RISTANI

 

FAKULTETI I HISTORISË DHE I FILOLOGJISË
 1. Prof. Dr. Sabri LAÇI
 2. Prof. Dr. Sezai ROKAJ
 3. Prof. Dr. Dhurata SHEHRI
 4. Prof. Dr. Sokol AXHEMI
 5. Prof. Dr. Valentina DUKA                          
 
FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS
 1. Prof. Dr. Spiro DRUSHKU
 2. Prof. Asoc. Dr. Eglantina KALLUÇI
 3. Prof. Dr. Artur BAXHAKU
 4. Prof. Asoc. Dr. Endrit XHINA
 5. Prof. Dr. Anila PAPARISTO

 

FAKULTETI I SHKENCAVE SOCIALE
 1. Prof. Dr. Edmond RAPTI
 2. Prof. Asoc. Dr. Eliona KULLURI
 3. Prof. Asoc. Dr. Arjana MUÇAJ
 4. Prof .Asoc .Dr.Marinela SOTA
 5. Prof. Asoc. Dr. Rudina RAMA

 

ANËTARËT E SENATIT, PËRFAQËSUES TË STUDENTËVE:
 1. Yllhan HOXHA
 2. Xhulian GUÇE
 3. Ederjon IBRO
 4. Elion MULGECI 

 

Arkiva: Senati Akademik 2016-2020