Organika e personelit akademik me kohë të plotë FE – UNIVERSITETI I TIRANËS

Organika e personelit akademik me kohë të plotë FE

Organika  e personelit akademik me kohë të plotë të Fakultetit të Ekonomisë
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Dhori Kule Prof. Dr. Dekan
2 Etleva  Bajrami Prof.Asoc.Dr. Zv. Dekan për Anën Mësimore, Aktivitetet Studentore dhe Komunikimin.
3 Fatmir   Memaj Prof. Dr.  Zv. Dekan për Sigurimin e Cilësisë, Kërkimin Shkencor dhe Marrëdhëniet me Jashtë.
4 Mimoza Skenderi (Kasimati) Prof. Dr. Zv. Dekane për Gradat dhe Titujt Shkencorë
5 Martin Serreqi Dr. Zv. Dekan për Marrëdhëniet me Sipërmarrjet dhe Institucionet Publike.
Departamenti i Ekonomiksit (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Tonin Kola Prof. Dr. Përgjegjës Departamenti
2 Dhori Kule Prof. Dr. Personel akademik
3 Albana  Hashorva/Çami Prof. Dr. Personel akademik
4 Raimonda Duka(Meçe) Prof. Dr. Personel akademik
5 Suela Thimo/Kristo Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
6 Soana Teka Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
7 Bernard Dosti Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
8 Matilta  Veliu Dr. Personel akademik
9 Arjeta Vokshi/Abazi Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
10 Valbona Karapici Doc. Dr. Personel akademik
11 Esmeralda Shehaj Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
12 Doriana Dervishi/Matraku Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
13 Etis Jorgji Dr. Personel akademik
14 Olta Milova Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
15 Arjan Tushaj Dr. Personel akademik
16 Adela Shera Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
17 Aida Gjika Doc. Personel akademik
18 Enton Duro  Dr. Personel akademik
19 Ditjona  Kule  Doc. Dr Personel akademik
20 Ergita  Kokaveshi Dr. Personel akademik
21 Visar Malaj Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
22 Armando Memushi Msc. Personel akademik
23 Eri Gjoka Msc. Personel akademik
24 Aseda Banushaj Msc. Personel akademik
25 Ledjon  Shahini Dr. Personel akademik
26 Irisi Beleraj Msc. Personel akademik
27 Anisa Plepi Msc. Personel akademik
28 Gentian Picari Msc. Personel akademik
29 Donald Vullnetari Msc. Personel akademik
30 Eda Spahiu Msc. Personel akademik
31 Silvana Doҫi Msc. Personel akademik
32 Anisa  Feshti Msc. Personel akademik
33 Blerina Gjaci(Lesi) Msc. Personel akademik
34 Elida Liko Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
35 Engjell  Pere Prof.Dr. Personel akademik
36 Fjona Kurteshi Msc. Personel akademik
37 Loredana  Sulejmani Msc. Personel akademik
37 Adela  Çafuli Dr. Personel akademik
Departamenti i Financës  (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Dorina Kripa/Gorica Prof. Asoc. Dr. Përgjegjës Departamenti
2 Sherif Bundo Prof. Dr. Personel akademik
3 Gentiana Cane/Sharku Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
4 Adriatik Kotorri Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
5 Edlira  Luçi Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
6 Brunilda Zani Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
7 Brikena Leka(Gjoni) Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
8 Petraq  Milo Prof. Dr. Personel akademik
9 Etleva Bajrami Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
10 Matilda Tola Doc. Dr Personel akademik
11 Alban Korbi Doc. Dr Personel akademik
12 Perseta Grabova Dr. Personel akademik
13 Elona Pojani Dr. Personel akademik
14 Lorena  Balili Dr. Personel akademik
15 Saimir  Sallaku Msc Personel akademik
16 Eni Numani Dr. Personel akademik
17 Dorina  Koçi (Janku) Dr. Personel akademik
18 Llesh  Lleshaj Dr. Personel akademik
19 Brunilda Neli Msc Personel akademik
20 Mariola Kapidani Msc Personel akademik
21 Ines Dika Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
22 Jona Bezati Msc Personel akademik
23 Gisjana Tahiri Msc Personel akademik
24 Amarilda Kulli Msc Personel akademik
25 Blisard Zani Msc Personel akademik
26 Igli Tola Msc Personel akademik
27 Ingrid Konomi Msc Personel akademik
28 Kristi Dashi Msc Personel akademik
29 Mariel Frroku Msc Asistent Lektor
Departamenti i Kontabilitetit (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Ingrid Shuli  Prof. Asoc. Dr. Përgjegjës Departamenti
2 Sotiraq Dhamo Prof. Dr. Personel akademik
3 Diana Lamani Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
4 Valbona Kapllani Dr. Personel akademik
5 Julian Naqellari Doc. Dr. Personel akademik
6 Rezarta Shkurti (Perri) Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
7 Mirela Miti Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
8 Lindita Gjika (Çepani) Dr. Personel akademik
9 Viron Zaçe Msc. Personel akademik
10 Indrit Ago Msc. Personel akademik
11 Gentiana Filipi Dr. Personel akademik
12 Blerta  Zilja  Dr. Personel akademik
13 Juna  Dafa  Msc Personel akademik
14 Nertila  Çekaj (Çika) Dr. Personel akademik
15 Brunilda Llaftiu Msc Personel akademik
16 Almina Manoku Msc Personel akademik
17 Lirola Keri Msc Personel akademik
18 Edison Zaҫaj Msc Personel akademik
19 Blerta  Doka Msc Personel akademik
20 Ervis Zeqiraj Msc Personel akademik
21 Esmeralda  Yryku Msc Personel akademik
Departamenti i Marketing – Turizmit (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Mirdaim Axhami Prof. Asoc. Dr. Përgjegjës Departamenti
2 Arjan Abazi Prof. Dr. Personel akademik
3 Vita Koja Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
4 Vjollca Panajoti (Hysi) Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
5 Liljana Billa (Elmazi) Prof. Dr. Personel akademik
6 Rejla Bozdo Dr. Personel akademik
7 Vjollca Bakiu(Spaho) Prof. Dr. Personel akademik
8 Klodiana  Gorica Prof. Dr. Personel akademik
9 Elona Nazari Dr. Personel akademik
10 Mirela Mersini/Zerellari Prof. Asoc .Dr. Personel akademik
11 Zhaneta  Ndregjoni Dr. Personel akademik
12 Elfrida Manoku Dr. Personel akademik
13 Ana Buhaljoti Dr. Personel akademik
14 Rozana Haxhialushi Dr. Personel akademik
15 Julian Bundo Msc Personel akademik
16 Ermelinda  Kordha Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
17 Darti Malaj Msc Personel akademik
18 Lavderim Hoxha Msc Personel akademik
Deprtamenti i Menaxhimit (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Etleva Leskaj Prof. Asoc. Dr. Përgjegjës Departamenti
2 Andrea Koxhaj Prof. Dr. Personel akademik
3 Vasilika Kume Prof. Dr. Personel akademik
4 Gentjan  Shaqiri  Dr. Personel akademik
5 Petrit Dollani Dr. Personel akademik
6 Hysen  Çela Prof. Dr. Personel akademik
7 Suzana Panariti  Prof. Dr. Personel akademik
8 Arjan Qefalia Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
9 Zana Koli Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
10 Mimoza Skenderi (Kasimati) Prof. Dr. Personel akademik
11 Mimoza Manxhari Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
12 Sidita Dibra Dr. Personel akademik
13 Genc Alimehmeti Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
14 Blerina Gjylameti (Maçolli) Msc Personel akademik
15 Shyqyri Llaci Prof. Dr. Personel akademik
16 Blendi  Gërdoçi Dr. Personel akademik
17 Sllavka  Kurti Dr. Personel akademik
18 Fatma Jaupi Dr. Personel akademik
19 Rezart Prifti Dr. Personel akademik
20 Brunilda Kosta Msc. Personel akademik
21 Martin Serreqi Msc. Personel akademik
22 Nertila Busho Msc. Personel akademik
23 Alba Skendaj Dr. Personel akademik
24 Loren Lazimi Msc. Personel akademik
25 Ada Mucina(Bici) Msc Personel akademik
26 Blanka Xhani Msc Personel akademik
27 Ervisa Ndoka(Ruka) Msc Personel akademik
28 Kristjan Kina Msc Personel akademik
29 Megi Çali Msc Personel akademik
30 Olta Begu Msc Personel akademik
31 Sandra Vogli Msc Personel akademik
32 Xheni Rusi Msc Personel akademik
Departamenti i Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar (Kliko këtu për jetëshkrimet)
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Nevila Baci (Kadzadej) Prof. Asoc. Dr. Përgjegjës Departamenti
2 Fatmir   Memaj Prof. Dr. Personel akademik
3 Valentina Sinaj Prof. Dr. Personel akademik
4 Enxhia  Sala Msc Personel akademik
5 Kozeta Sevrani(Bylykbashi) Prof. Dr. Personel akademik
6 Ezmolda Barolli Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
7 Gloria Tuxhari(Roshanji) Dr. Personel akademik
8 Areti Stringa(Buxhuku) Prof.Dr. Personel akademik
9 Besa Shahini Prof.Dr. Personel akademik
10 Eglantina Zyka Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
11 Elena Tomori (Myftaraj) Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
12 Elira Hoxha Dr. Personel akademik
13 Albana  Gorishti Dr. Personel akademik
14 Blerina  Rustemi Dr. Personel akademik
15 Edlira  Nepravishta (Martiri) Prof.Asoc.Dr. Personel akademik
16 Tea  Tavanxhiu Msc Personel akademik
17 Kleshnik  Vukatana Dr. Personel akademik
18 Gjergji Mulla Dr. Personel akademik
19 Xhulio  Mitre Msc Personel akademik
20 Romina Muka Msc Personel akademik
21 Alma  Spaho Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
22 Gledjana Zeneli Dr. Personel akademik
23 Majlinda Godolja Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
24 Denisa Millo Msc Personel akademik
25 Jonida Ҫarka Msc Personel akademik
26 Enxhia  Sala Msc Personel akademik
27 Jorgo Çipa Msc Personel akademik
28 Migena Kazani(Musallari) Msc Personel akademik
29 Milena Shehu Msc Personel akademik
30 Muhamet Zeneli Msc Personel akademik
31 Feruze Shakaj Dr. Personel akademik
32 Malvina Xhabafti MSc. Personel akademik