Komisioni i Mbarëvajtjes së Veprimtarisë dhe Marrëdhënieve me Studentët

Bazuar në nenet 38, pika 1, gërma i dhe 46, pika 3 e ligjit nr. 80/2015 datë 22.07.2018 “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë” si dhe nenet 37 dhe 40, të statutit të Universitetit të Tiranës, Senati Akademik i UT-së mbështetur në proces verbalin e komisionit të numërimit të votave, në mbledhjen e datës 11.04.2019;

 

Vendimi i Senatit Akademik nr. 14, datë 06.05.2019 Për miratimin e anëtarëve të Komisionit të Mbarëvajtjes së Veprimtarisë dhe Marrëdhënieve me Studentët të Universitetit të Tiranës, përfaqësues nga personeli akademik
Vendimi i Senatit Akademik nr. 9, datë 11.04.2019 “Për miratimin e anëtarëve të Komisionit të Mbarëvajtjes së Veprimtarisë dhe Marrëdhënieve me Studentët të Universitetit të Tiranës, përfaqësues nga studentët”

 

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *