Organika e personelit akademik me kohë të plotë në FHF

Organika e personelit akademik me kohë të plotë të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Sabri 
Laci
Prof. Dr.
Dekan
 
2
Andi
Pinari
Dr.
Zv.Dekan
 
3
Agron
Gjekmarkaj
Dr.
Zv.Dekan
 
4
Elsa
Skënderi
Dr.
Zv.Dekan
 
Departamenti i Arkeologjisë dhe i Trashëgimisë Kulturore
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Lorenc
Bejko
Prof. Dr.
Pergjegjes Departamenti
2
Iris
Pojani
Prof. Dr.
Personel akademik 
3
Artan
Puto
Prof. Asoc.
Personel akademik 
4
Esmeralda
Agolli
Dr.
Personel akademik 
5
Ogri
Mane
Msc.
Personel akademik 
6
Edlira
Çaushi
Dr.
Personel akademik 
7
Erinda
Ndreçka
Dr.
Personel akademik 
Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Mark
Marku
Prof.Asoc.
Pergjegjes Departamenti
2
Artan
Fuga
Prof.dr.Akademik
Personel akademik 
3
Ramadan 
Çipuri
Doc.Dr.
Personel akademik 
4
Gentiana
Skura
Prof.Asoc.
Personel akademik 
5
Iris
Luarasi
Doc.Dr.
Personel akademik 
6
Jonilda
Godole
Dr.
Personel akademik 
7
Zylyftar
Bregu
Dr.
Personel akademik 
8
Etleva
Londo
Dr.
Personel akademik 
9
Rrapo
Zguri
Dr.
Personel akademik 
10
Alban
Tartari
Dr.
Personel akademik 
11
Ervin
Goci
Msc
Personel akademik 
12
Rajmonda
Nelku
Dr.
Personel akademik 
13
Holta
Shupo
Msc
Personel akademik 
14
Eno
Popi
Msc
Personel akademik 
15
Loreta
Zela
Dr.
Personel akademik 
16
Elvin
Luku
Dr.
Personel akademik 
17
Erblin
Jaku
Msc
Personel akademik 
Departamenti i Gjeografisë
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Romeo
Hanxhari
Prof.Dr.
Pergjegjes Departamenti
2
Sabri
Laçi
Prof.Dr.
Dekan
 
3
Dhimitër
Doka
Prof.Dr.
Personel akademik
4
Sokol
Axhemi
Prof.Dr.
Personel akademik
5
Merita
Dollma
Prof.Dr.
Personel akademik
6
Skënder
Sala
Prof.Dr.
Personel akademik
7
Ornela
Hasrama
Msc
Personel akademik
8
Bilal
Draçi
Prof.Dr.
Personel akademik
9
Pal
Nikolli
Prof.Dr.
Personel akademik
10
Merita
Karaguni
Prof.Asoc.
Personel akademik
11
Sonila
Xhafa
Prof.Asoc.
Personel akademik
12
Sonila
Papathimiu
Prof.Asoc.
Personel akademik
13
Jostina
Dhimitri
Prof.Asoc.
Personel akademik
14
Albana
Kosovrasti
Doc.Dr.
Personel akademik
15
Arben
Belba
Doc.Dr.
Personel akademik
16
Andri
Hoxha
Dr.
Personel akademik
17
Erka
Çaro
Dr.
Personel akademik
18
Edlira
Kola
Dr.
Personel akademik
19
Enkela 
Begu
Dr 
Personel akademik
20
Endrit
Sallja
Msc
Personel akademik
Departamenti i Gjuhës
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Sezai
Rokaj
Prof. Dr.
Pergjegjes Departamenti
2
Aljula
Jubani
Prof. Dr.
Personel akademik 
3
Mimoza
Gjokutaj (Çano)
Prof. Dr.
Personel akademik 
4
Kristina
Jano
Prof. Dr.
Personel akademik 
5
Dhimitri
Bello
Prof. Dr.
Personel akademik 
6
Mimoza
Kore
Prof. Dr.
Personel akademik 
7
Idriz
Metani
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
8
Flora
Koleci
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
9
Linda
Mëniku
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
10
Rozana
Rushiti
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
11
Kledi
Satka
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
12
Anila
Çepani
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
13
Lindita
Xhanari
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
14
Albana
Deda
Doc. Dr.
Personel akademik 
15
Maklenë
Çabej
Doc. Dr.
Personel akademik 
16
Ardian
Doka
Dr.
Personel akademik
17
Etleva
Shiroka
Msc.
Personel akademik 
18
Elsa
Skënderi
Dr.
Personel akademik 
Departamenti i Historisë
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Eva
Tafili
Prof. Asoc. Dr.
Pergjegjes Departamenti
2
Valentina
Duka
Prof. Dr.
Personel akademik
3
Ilira
Sulo
Prof. Dr.
Personel akademik  (Drejtor ISE)
4
Marin
Haxhimihali
Msc.
Personel akademik 
5
Petrit
Nathanaili
Prof. Dr.
Personel akademik 
6
Esmeralda
Kolaneci
Dr.
Personel akademik 
7
Ermal
Baze
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
8
Andi
Pinari
Dr.
Personel akademik 
9
Enriketa
Pandelejmoni
Dr.
Personel akademik 
10
Gentiana
Kera
Dr.
Personel akademik 
11
Juliana
Gjinko
Dr.
Personel akademik 
12
Andi
Rembeci
Msc.
Personel akademik 
13
Meljana
Bregu
Dr.
Personel akademik 
14
Migena
Leksoviku
Prof. Dr.
Personeli akademik
15
Çlirim
Duro
Prof. Asoc. Dr.
Personeli akademik   
Departamenti i Letërsisë
Nr.
Emër
Mbiemër
Titull/Gradë
Funksioni
1
Lili
Sula
Prof. Asoc. Dr.
Pergjegjes Departamenti
2
Ymer
Çiraku
Prof. Dr.
Personel akademik 
3
Dhurata
Shehri
Prof. Dr.
Personel akademik 
4
Persida
Asllani
Prof. Dr.
Personel akademik 
5
Adem
Jakllari
Prof. Dr.
Personel akademik 
6
Kristaq
Jorgo
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
7
Eldon
Gjikaj
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
8
Anila
Mullahi
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
9
Vjollca
Osja
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
10
Viola
Isufaj
Prof. Asoc. Dr.
Personel akademik 
11
Kastriot
Gjikaj
Doc. Dr.
Personel akademik 
12
Agron
Gjekmarkaj
Dr.
Personel akademik 
13
Erenestina
Halili
Dr.
Personel akademik 
14
Eljon
Doçe
Dr.
Personel akademik 
15
Arta
Sula
Dr.
Personel akademik 
16
Edlira
Tonuzi
Dr.
Personel akademik 
17
Lisandri
Kola
Dr.
Personel akademik 
18
Belfjore
Qose
Dr.
Personel akademik