Akademia Suedeze për Profesionistët e Rinj (SAYP) ka hapur thirrjen për të aplikuar në një program trajnimi i zhvilluar për të ndërtuar rrjete, njohuri dhe praktika të reja mbi rritjen e transparencës, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë në administratën publike. - UNIVERSITETI I TIRANËS

Akademia Suedeze për Profesionistët e Rinj (SAYP) ka hapur thirrjen për të aplikuar në një program trajnimi i zhvilluar për të ndërtuar rrjete, njohuri dhe praktika të reja mbi rritjen e transparencës, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë në administratën publike.

Programi synon gjithashtu të forcojë aftësitë individuale për të përmbushur kërkesat e një strukture moderne të qeverisjes.  

Pjesëmarrësit e këtij programi  do të jenë në gjendje të zgjerojnë rrjetet e kontaktit dhe të ndajnë ide, përvoja dhe sfida me profesionistë të tjerë me të njëjtin mendim. 

Trajnimi zhvillohet në bashkëpunim me universitetet suedeze. 

Për të aplikuar dhe për më shumë informacion klikoni linkun: 

https://si.se/en/apply/leadership-programmes/si-summer-academy-for-young-professionals-sayp-western-balkans/

 

Afati i aplikimit: 22 mars 2021. 

Universiteti i Tiranës ju uron suksese ne aplikimin tuaj!