Albanian Cyber Association me mbështetjen e Ambasadës Amerikane organizon dhe ju fton të merrni pjesë më 4 dhe 5 mars 2024 në Konferencën më të madhe për siguri kibernetike në Ballkanin Perëndimor “CYBER ZERO 2024” e cila do të mbahet në Prishtinë. – UNIVERSITETI I TIRANËS

Albanian Cyber Association me mbështetjen e Ambasadës Amerikane organizon dhe ju fton të merrni pjesë më 4 dhe 5 mars 2024 në Konferencën më të madhe për siguri kibernetike në Ballkanin Perëndimor “CYBER ZERO 2024” e cila do të mbahet në Prishtinë.

Albanian Cyber Association me mbështetjen e Ambasadës Amerikane organizon dhe ju fton të merrni pjesë më 4 dhe 5 mars 2024 në Konferencën më të madhe për siguri kibernetike në Ballkanin Perëndimor “CYBER ZERO 2024” e cila do të mbahet në Prishtinë.

Pjesë e saj do të jenë ligjërues ndërkombëtarë të njohur, gara me haker etik, femrat në siguri kibernetike dhe shumë risi.

Pjesëmarrës të kësaj konference do të jenë mbi 2000 profesionistë të sigurisë kibernetike, vendimarres nga institucionet publike dhe private, prodhuesit lider të zgjidhjeve kibernetike në nivel global, si dhe profesionistë dhe ekspertë të fushës nga e gjithë bota.

Për më shumë informacion:

https://www.eventbrite.com/e/cyber-zero-the-premier-cybersecurity-conferenceexpo-in-western-balkans-tickets-746111388247?aff=erelexpmlt