Event – Faqe 2 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: Event

Takim me Rektorin e Universitetit “L’Orientale” të Napolit, Prof. Roberto Tottoli

Më datë 17 mars 2023, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha, ka zhvilluar një takim me Rektorin e Universitetit “L’Orientale” të Napolit, Prof. Roberto Tottoli dhe Zv. Rektorin, Prof. Augusto Guarino. Ky takim është zhvilluar në kuadër të bashkëpunimit akademikqë UT ka me […]

Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me UNICEF Albania nisin programin “Forcimi i kurrikules se Punës Sociale, për një fuqi punëtore sociale të kualifikuar dhe të aftë për të punuar, mobilizuar dhe ndryshuar sjelljet e komunitetit”.

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit të Tiranës me UNICEF Shqipëri, është prezantuar në ambientet e Rektoratit të Tiranës programi “Forcimi i kurrikulës së Punës […]