Ceremonia e dhurimit të librave nga Ministria e Kulturës – UNIVERSITETI I TIRANËS

Ceremonia e dhurimit të librave nga Ministria e Kulturës

Më datë 19 janar 2015, ora 11:00, në sallën “Tefta Tashko Koço” të Ministrisë së Kulturës u organizua Ceremonia  e Dhurimit të Librave, pjesë e fondit të librit pranë Ministrisë së Kulturës, në dobi të bibliotekave më të rëndësishme publike dhe universitare. 

Ceremonia u mbajt nga znj. Mirela Kumbaro, Ministrja e Ministrisë së Kulturësku  morën  pjesë  përfaqësues  dhe  drejtues  të  institucioneve  të  tjera  si Rektorë, Zv/Rektorë dhe Drejtorë të Bibliotekave. 

Kjo nisëm synon të nxisë tek të rinjtë leximin, zgjerimin e audiencave letrare dhe përhapjes të kultures së librit.