Deloitte Albania prezanton mundësi të reja punësimi për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, UT - UNIVERSITETI I TIRANËS

Deloitte Albania prezanton mundësi të reja punësimi për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, UT

Deloitte Albania prezanton mundësi të reja punësimi për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, UT

Qendra e Karrieres vijon me organizimin e një tjetër aktiviteti, i cili ju mundëson ju të bëheni pjesë e një internshipi, apo të punësoheni në një kompani e cila operon në një treg konkurrencial.

Kompania e auditit “Deloitte”, vjen pranë jush për të disaten herë me mundësi të shumta punësimi dhe internshipi.

Ne Fakultetin e Ekonomise, më datë 12, në orën 11.30, salla A 201, “Deloitte Albania” prezantoi programin e internshipit, i cili nisi dhe me një numër të caktuar mundësish punësimi .

Për të gjithë ju që vazhdoni të jeni të interesuar, duhet të paraqiteni pranë Zyrës së Karrirës në Fakultetin e Ekonomisë.