Doktoratura Fitim Humolli, Fakulteti i Historise dhe i Filologjise, Departamenti i Gjeografise – UNIVERSITETI I TIRANËS

Doktoratura Fitim Humolli, Fakulteti i Historise dhe i Filologjise, Departamenti i Gjeografise