Doktoratura Florina Pazari, Fakulteti i Historise dhe i Filologjise, Departamenti i Gjeografise – UNIVERSITETI I TIRANËS

Doktoratura Florina Pazari, Fakulteti i Historise dhe i Filologjise, Departamenti i Gjeografise