Ftesë për pjesëmarrje në seminarin me temë "Kriza klimatike: Sa e prekur është Shqipëria?" datë 24.03.2022, ora 09:00-11:00 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Ftesë për pjesëmarrje në seminarin me temë “Kriza klimatike: Sa e prekur është Shqipëria?” datë 24.03.2022, ora 09:00-11:00

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha, fton personelin akademik të UT së bashku me studentët, të marrin pjesë në seminarin me temë “Kriza klimatike: Sa e prekur është Shqipëria?”, i cili do të zhvillohet më datë 24.03.2022, ora 09:00-11:00, me pjesëmarrjen e Prof. Asoc. Dr. Mihallaq Qirjo, lektor në Fakultetin e Shkencave të Natyrës. Aktiviteti do të organizohet në sallën “Aula Magna” të godinës “Liria”. 

Linku për regjistrimin si pjesëmarrës: https://forms.office.com/r/nB3AeRp94K

Në vijim gjeni agjendën e seminarit dhe biografinë e Prof. Asoc. Dr. Mihallaq Qirjo. 

Dita e Klimes_Agjenda e plote.docx

Biografia Prof. Asoc. Dr. Mihallaq QIRJO