Hapet thirrja për aplikim në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari, për Javën Ndërkombëtare (10th International Week) organizuar në datat 12 – 16 Prill 2021 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Hapet thirrja për aplikim në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari, për Javën Ndërkombëtare (10th International Week) organizuar në datat 12 – 16 Prill 2021

Hapet thirrja për aplikim në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari, për Javën Ndërkombëtare  (10th International Week) organizuar në datat 12 – 16 Prill 2021.

Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari, në kuadër të programit Erasmus+, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021.

https://www.kodolanyi.hu/en/ 

*Java Ndërkombëtare e Trajnimit në Universitetin Kodolanyi Janos do të zhvillohet online dhe pjesëmarrja do të jetë me 0 grant.

 

Fushat e ofruara për këtë aktivitet:

 

-Tourism and Hospitality;

-Business Administration and Management;

-Marketing;

-Enterprise Development;

-International Relations;

-Informatics;

-Mass Media and Communication;

-Linguistics;

-History;

-Cultural Management;

-Social Sciences.

 

Më shumë informacion gjendet në linkun:

 

https://www.kodolanyi.hu/en/international-week/10-online-international-week

 

Për të aplikuar klikoni linkun:

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Cy1kPwaDrEu7chSERR22uoQ5QGx9JZJCmdiurJxwHINUNFNSMTdJTTVRSURGWUwxWDhMSktNUVgwUi4u

 

Afati për aplikim: 14 Mars 2021

 

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikim!