Honoris Causa Ahmet Çalık

Më datën 3 shtator 2014në orën 11:00  Sallën e Senatit Akademik të Rektoratit të Universitetit të Tiranësu organizua ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për Z.Ahmet Çalık.

 

Z. Çalık e morri këtë titull me motivacionin: “Për kontribut të veçantë dhe këmbëngulje të pashoqe në zhvillimin e ekonomisë shqiptare si dhe për vlerësimin dhe mbështetjen e vazhdueshme të universiteteve  në Shqipëri.”

 

Në ceremoni ishin të pranishëm Prof. Dr. Dhori Kule, Rektor i Universitetit të Tiranës, Senatorët e UT-së, Znj. Lindita Nikolla, Ministër i Arsimit dhe Sportit, Znj. Brunilda Paskali, Zv. Ministre e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, SH.T Z. Hidayet Bayraktar, Ambasador i Republikës Turke në Shqipëri,  shumë personalitete nga fusha e politikës dhe arsimit, përfaqësues të kompanisë “ÇalıkHolding”, Rektorë të Universiteteve Publike dhe Private, drejtues dhe pedagogë të  Universitetit të Tiranës si dhe shumë të ftuar të tjerë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *