Inaugurimi i Godines D – FSHN – UNIVERSITETI I TIRANËS

Inaugurimi i Godines D – FSHN

Ditën e Premte në datë 04.04.2014, ora 10.00, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, ka zhvilluar ceremoninë e inagurimit të Godinës D.
Kjo godinë prej 6 katesh, ka 6 salla amfiteatër leksioni me kapacitet 120 vende secila klasë.

Ne këtë ceremoni ka marrë pjesë Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla, Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Dhori Kule, zv/rektorët dhe dekanët e fakulteteve të UT-së, pedagogë dhe studentë të Universitetit të Tiranës, si dhe të ftuar të tjerë.