Lajm i mirë për të gjithë studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës përsa i përket bibliotekës digjitale JSTOR! - UNIVERSITETI I TIRANËS

Lajm i mirë për të gjithë studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës përsa i përket bibliotekës digjitale JSTOR!

 
Lajm i mirë për të gjithë studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës përsa i përket bibliotekës digjitale JSTOR!
 
Aksesimi në këtë bibliotekë digjitale mund të bëhet tashmë me anë të e-mailit personal zyrtar.
 
Falë bashkëpunimit të Universitetit të Tiranës dhe Fondacionit Shqiptaro – Amerikan për Zhvillim (AADF), stafi akademik dhe studentët kanë akses online në revista dhe artikuj shkencorë e akademikë.
 
Për më shumë informacion klikoni në adresën : https://unitir.edu.al/biblioteka-online/