Leksion i Hapur: ‘‘Çfarë aktivizmi dhe teknologjia mund të arrijnë” – UNIVERSITETI I TIRANËS

Leksion i Hapur: ‘‘Çfarë aktivizmi dhe teknologjia mund të arrijnë”

Leksioni i Hapur me temë ‘‘Çfarë aktivizmi dhe teknologjia mund të arrijnë së bashku’’, eshte organizuar nga Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe me Vodafone Albania më datë 04.12.2013, ne orën 10.30-12.30, tek Salla e Eventeve, Godina “ Liria” ( ish Kinoklubi i Qytetit Studenti).