Marrëveshje Bilaterale  2016 – 2020 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Marrëveshje Bilaterale  2016 – 2020

Marrëveshjet Bilaterale 2016 – 2020
Nr. Institucioni Lloji i marrëveshjes
1 Universiteti i Stambollit Memorandum mirëkuptimi
2 Universiteti i Torinos Memorandum mirëkuptimi
3 Universiteti i Zadarit, Kroaci Marrëveshje bashkëpunimi
4 Universiteti i Prishtinës Memorandum bashkëpunimi
5 Universiteti i Tuscia-s Marrëveshje për Shkëmbim Arsimor dhe Shkencor
6 Universiteti i Torinos Marrëveshje bashkëpunimi
7 Universiteti i Lozanës, Zvicër Memorandum mirëkuptimi
8 Universiteti i Selanikut Rinovimi i Marrëveshjes së bashkëpunimit Akademik
9 Universita degli Studi di Camerino (UNICAM) Shtojcë e memorandumit të mirëkuptimit për një Double Degree program
10 University of Teacher Education State of Vaude, Zvicër Memorandum mirëkuptimi
11 Universiteti i Kimisë dhe Teknologjisë, Pragë Memorandum mirëkuptimi
12 Universiteti “Nënë Tereza”, Shkup Marrëveshje bashkëpunimi
13 Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” Marrëveshje për bashkëpunim
14 Universiteti i Studimeve të Napolit Federico II Marrëveshje
15 Universiteti Trakya Edirne, Turqi Memorandum mirëkuptimi
16 Universiteti Marin Barleti Marrëveshje për bashkëpunim
17 International Center for Relativistic Astrophysics Network (ICRANET) Marrëveshje për bashkëpunimin shkencor
18 National Agency of Protected Areas and the Agro-MAP Marrëveshje bashkëpunimi
19 Ministria e Turizmit dhe Mjedisit Letër marrëveshje
20 Institute of Science of Food Production – National Research Council “ISPA-CNR” Memorandum Mirëkuptimi për Bashkëpunimin
21 Albanian University dhe Universitetit të Tiranës Marrëveshje bashkëpunimi
22 University of National and World Economy (Sofia Bulgaria) Marrëveshje për bashkëpunim akademik
23 Universiteti i Triestes Memorandum mirëkuptimi
24 Universiteti Mehmet Akif Ersoy Memorandum mirëkuptimi
25 IKUBINFO SH.P.K Marrëveshje bashkëpunimi
26 Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë, Universiteti Politeknik, Universiteti Bujqësor, Universiteti i Arteve, Universiteti i Mjekësisë,Tiranë; Universiteti i Sporteve të Tiranës, Universiteti i Shkodrës “ Luigj Gurakuqi” , Universiteti i Elbasanit “ Aleksandë Xhuvani”, Universiteti “ Ismail Qemali” , Universiteti “ Aleksandër Moisiu” Durrës, Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, Universiteti “ Fan S. Noli” Korçë. Akt-Marrëveshje për “Krijimin e Qëndrës Ndërinstitucionale të Rrjetit Akademik Shqiptar”
27 Universiteti Çankkale Onsekiz Mart, Turqi Protokoll Bashkëpunimi
28 Alma Mater Studiorum – Universiteti i Bolonjës Protokoll bashkëpunimi
29 Universitetit “Sh. Kirili dhe Metodiu” Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut Marrëveshje Bashkëpunimi
30 Universitetit i Tetovës Marrëveshje bashkëpunimi
31 Universitetit i Prishtinës “Hasan Prishtina” Marrëvershje bashkëpunimi
32 Universiteti i Izmirit Protokoll i përgjithshëm bashkëpunimi
33 Universiteti i Ferraras, Itali Marrëveshje për krijimin e një Dual Master’s Degree, në Fizikë
34 Universiteti i Mjekësisë, Tiranë Marrëveshje bashkëpunimi
35 Universiteti i Dytë i Napolit Marrëveshje Bashkëpunimi
36 Universiteti Blaise Pascal Clermont-Ferrand II , Francë Marrëveshje Bashkëpunimi
37 SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana” Marrëveshje bashkëpunimi
38 Shoqata “George C. Marshall”, në Shqipëri Memorandum bashkëpunim
39 Kuvendi i Shqipërisë Memorandum bashkëpunimi
40 Komisioneri për të drejtën e Informimit dhe mbrojtjen e të dhënave personale Marrëveshje Bashkëpunimi
41 Akademia e Forcave të Armatosura Marrëveshje bashkëpunimi