Njoftim për shtyrjen e aplikimeve për vetkandidim për anëtar i KIZ dhe KA. – UNIVERSITETI I TIRANËS

Njoftim për shtyrjen e aplikimeve për vetkandidim për anëtar i KIZ dhe KA.