Njoftim për studentët e UT! Mësimi vijon normalisht në AUDITORË. - UNIVERSITETI I TIRANËS

Njoftim për studentët e UT! Mësimi vijon normalisht në AUDITORË.

Njoftim për studentët e UT!
Mësimi vijon normalisht në AUDITORË.
 
Gjatë ditës së sotme, në rrjetin WhatsApp ka qarkulluar një njoftim i cili thekson se Universiteti do të vijojë procesin mësimor online.
Ky është një informacion i PAVËRTETË!
 
Gjejmë rastin të theksojmë se:
Informacionet dhe lajmet zyrtare të Universitetit të Tiranës shpërndahen vetëm në faqen zyrtare të internetit të Universitetit të Tiranës; në faqet zyrtare të Fakulteteve të UT-së dhe në faqet tona zyrtare në rrjetet sociale.
 
Mësimi vijon me prezencë fizike në AUDITORË në të gjitha fakultetet e Universitetit të Tiranës.
 
Lutje cilido student që të konsultojë dhe të konsiderojë vetëm kanalet zyrtare të komunikimit.
Faleminderit!