Panairi i punës në Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës – UNIVERSITETI I TIRANËS

Panairi i punës në Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

 
 
Panairi i punës në Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës
 
📌 Në ambientet e brendshme të Fakultetin të Ekonomisë është zhvilluar Panairi i Punës 2023.
 
👉 Pjesëmarrëse në këtë panair ishin afërsisht 70 kompani të sektorit bankar, konsulencës, telekomunikacionit, turizmit, transportit dhe shoqatave të biznesit.
 
👉 Ky panair është mjaft i vlefshëm për studentët  të cilëve sot nga këto kompani iu prezantuan mundësi të shkëlqyera për: 👩🏻‍💻Punësim,👩🏻‍🏫Intership, 📑Trajnim dhe 📚Bursa Studimi.
 
Kjo është një mundësi e shkëlqyer që Fakulteti i Ekonomisë krijon duke sjellë sa më afër studentët me bizneset dhe kompanitë duke iu siguruar orientimin e duhur në tregun e punës.