Për arsye të mungesës së aplikimeve, procesi i vetkandidimit për anëtarë të Komisionit Institucional të Zgjedhjeve (KIZ) i UT dhe  të Komisionit të Apelimit (KA) të UT, hapet përsëri, në afatin kohor nga data 3-4 korrik 2020.

NJOFTIM:
 
Për arsye të mungesës së aplikimeve, procesi i vetkandidimit për anëtarë të Komisionit Institucional të Zgjedhjeve (KIZ) i UT dhe  të Komisionit të Apelimit (KA) të UT, hapet përsëri, në afatin kohor nga data 3-4 korrik 2020.
 
Aplikimi do të bëhet vetëm në rrugë elektronike, në adresën: info@unitir.edu.al.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *