Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në Universitetin e Tiranës ju fton të merrni pjesë në leksionin e hapur “Mëso nga Natyra” – UNIVERSITETI I TIRANËS

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në Universitetin e Tiranës ju fton të merrni pjesë në leksionin e hapur “Mëso nga Natyra”

 
Leksion i hapur “Mëso nga Natyra”
 
Datë 12 Qershor 2022, ora 08:30
 
 

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në Universitetin e Tiranës ju fton të merrni pjesë në leksionin e hapur “Mëso nga Natyra”nga Daniela Ruçi datë 12 Qershor 2022, ora 08:30

Aktiviteti do të zhvillohet së bashku me studentët e programit të studimit “Biologji”, në mjediset e Muzeut të Shkencave të Natyrës.

Ju mirëpresim!