Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në UT, organizon më datë 13 tetor 2022 ora 10.00-12:30, trajnimin me temë :“Mendimi kritik”, - UNIVERSITETI I TIRANËS

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në UT, organizon më datë 13 tetor 2022 ora 10.00-12:30, trajnimin me temë :“Mendimi kritik”,

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në UT, organizon më datë 13 tetor 2022 ora 10.00-12:30, trajnimin me temë :Mendimi kritik”,

i cili do të mbahet nga Doktore e Shkencave në Gjuhësi dhe Mësimdhënie në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës 

Znj. Ogerta Koruti, Zv. Dekane e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.  

Universiteti i Tiranës, fton personelin akademik të UT-së të marrë pjesë në trajnimin e organizuar në ambjentet e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.  

Godina B, Salla “ Qendra e Trajnimeve dhe Inovacionit”, Nr.215.

Për tu regjistruar si pjesëmarrës mund të klikoni linkun:  https://forms.office.com/r/jDmEhSRUNJ

  

 

Faleminderit.