Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha, priti në një takim Ambasadorin e Meksikës në Itali.  – UNIVERSITETI I TIRANËS

Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha, priti në një takim Ambasadorin e Meksikës në Itali. 

Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha, priti në një takim Ambasadorin e Meksikës në Itali. 

 

📌Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Artan Hoxha mirëpriti në ambientet e Rektoratit Ambasadorin Meksikës në Itali Carlos Eugenio García de Alba Zepeda.

👉Gjatë këtij takimi u diskutua mbi gatishmërinë dhe interesin për të ndërtuar ura bashkëpunimi me universitete Meksikane.