Rektori i UT: Të rritet mbështetja financiare për universitetet - UNIVERSITETI I TIRANËS

Rektori i UT: Të rritet mbështetja financiare për universitetet

Rektorët e universiteteve në Tiranë, paraqitën ditën e premte propozimet e tyre për projekt-buxhetin e vitit 2023. 

Prof. Dr. Artan Hoxha, Rektor i Universitetit të Tiranës, deklaroi para hyrjes në seancën dëgjimore në komision, se ky universitet ka kërkuar rritjen e buxhetit, për të përmirësuar nivelin e pagave të pedagogëve dhe për të mbështetur përmirësimin e standardeve të mësimdhënies.

Ndiqeni deklaratën e Rektorit të Universitetit të Tiranës.