Sot më datë 31.08.2020 Prof. Dr. Artan Hoxha, Rektori i Universitetit të Tiranës përmbylli ceremoninë e emërimit të drejtuesve të njësive kryesore përkatësisht në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe në Fakuletin e Shkencave të Natyrës.

 

Sot më datë 31.08.2020 Prof. Dr. Artan Hoxha, Rektori i Universitetit të Tiranës përmbylli ceremoninë e emërimit të drejtuesve të njësive kryesore përkatësisht në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe në Fakuletin e Shkencave të Natyrës.
Prof. Dr. Artur Sula u emërua në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe në Fakultetin e Shkencave të Natyrës u emërua Prof. Dr. Spiro Drushku.
Në ceremoni ishin të pranishëm edhe të gjithë të zgjedhurit për autoritete drejtuese dhe për anëtarë të Senatit Akademik.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *