Stipendium Hungaricum hap thirrjen për aplikim për bursa studimi për studentë të nivelit Bachelor, Master dhe PHD për vitin akademik 2020-2021 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Stipendium Hungaricum hap thirrjen për aplikim për bursa studimi për studentë të nivelit Bachelor, Master dhe PHD për vitin akademik 2020-2021

Stipendium Hungaricum hap thirrjen për aplikim për bursa studimi për studentë të nivelit Bachelor, Master dhe PHD për vitin akademik 2020-2021. 

Stipendium Hungaricum, duke qenë programi më prestigjioz i bursave të arsimit të lartë të Qeverisë Hungareze, ofron një gamë të gjerë kursesh për studentë ndërkombëtarë me përvojë të shkëlqyeshme akademike.  

Bursa synon të mbështesë ndërkombëtarizimin e arsimit të lartë hungarez dhe zhvillimin e tij të vazhdueshëm, për të forcuar marrëdhëniet ndërkombëtare të komunitetit akademik dhe kërkimor, dhe për të promovuar reputacionin e mirë dhe konkurrencën e arsimit të lartë hungarez në të gjithë botën. 

Aplikimi mund të kryhet për bursa studimi të plota ose pjesshme. 

 

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar klinoni në linkunhttps://stipendiumhungaricum.hu/apply/

 

Afati i aplikimit: 16 janar 2021 

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!