Takim i Hapur “Paneli i Gazetareve – Media – Impakti i saj” – UNIVERSITETI I TIRANËS

Takim i Hapur “Paneli i Gazetareve – Media – Impakti i saj”

Rrjeti i Studenteve Ekselentë në kuadër të Projektit “Takime të Hapura” kanë zhvilluar me datën 28 Janar 2014, te Godina Liria, Fakulteti i Ekonomisë, një takim te hapur me temën media dhe impakti i saj.
Ne ketë takim kanë marrë pjesë : Znj. Ilva Tare Z. Adi Krasta Z. Fatos Baxhaku dhe Zv rektori, Prof Assoc Ervin Demo.