Takim i Hapur – Znj. Rudina Xhunga – UNIVERSITETI I TIRANËS

Takim i Hapur – Znj. Rudina Xhunga

Ditën e Enjte, me daten 10 Prill 2014, ora 12.00, tek Godina “Liria” ( në hyrje të Qytetit Studenti ) Rrjeti i Studenteve Ekselentë në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës, ka organizuar Takimin e Hapur me Znj. Rudina Xhunga (Gazetar) dhe Znj.Arlinda Dudaj (Drejtuese e Shtëpisë Botuese DUDAJ).

Ky takim eshte mbajtur në kuadër të promovimit të librit të ri “Shkrimtarët e Shekullit” të Znj.Rudina Xhungës.