Takim me Ministren e Integrimit Zj. Klajda Gjosha-UT - UNIVERSITETI I TIRANËS

Takim me Ministren e Integrimit Zj. Klajda Gjosha-UT

Universiteti I Tiranes në bashkëpunim me Ministrin e Integrimit, organizoi ditën e sotme, e Marte 19.11.2013, ora 11:00 në Fakultetin e Ekonomisë, “Takim të Hapur” me studentë.

Ne këtë takim studentët patën mundësinë të prezantoheshin dhe të diskutonin mbi:

– Progres Raportin e BE-se për Shqipërinë.

– Marrjen e statusit te vendit kandidat, për integrimin ne BE.

– Integrimin ne Arsim dhe Shkence

– Përfitimet dhe detyrimet nga marrja e statusit.

Te pranishëm ishin : Ministre e Integrimit Zj. Klajda Gjosha, Zv. Ministri Gentian Elezi, Rektori i Universitetit te Tiranes Prof. Dr. Dhori Kule dhe Dekan i Fakultetit te Ekonomise Prof. Dr. Sulo Haderi.