Takim me Ministrin e Mirëqenies Sociale Z. Erion Veliaj – UNIVERSITETI I TIRANËS

Takim me Ministrin e Mirëqenies Sociale Z. Erion Veliaj

Ditën e enjte, datë 17/04/2014, ora 17:00, tek Godina Liria, Z. Erion Veliaj, Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë ka prezantuar para studentëve të Universitetit të Tiranës projektin e ministrisë në lidhje me skemën e re të pensioneve.