Tarifat për të drejtën e informimit

Tarifat e miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT
Emërtimi Tarifa
Tarifa në zbatim të Ligjit “Për të Drejtën e Informimit“, kërkesa për informacion  
 
Kërkesë që kërkon trajtim për nën 10 faqe materiale (përpunim dhe/ose fotokopjim)  

300 lekë

Kërkesë që kërkon trajtim për mbi 10 faqe materiale (përpunim dhe/ose fotokopjim)  

500 lekë

Kërkesë që kërkon trajtim për mbi 30 faqe materiale (përpunim dhe/ose fotokopjim)  

1000 lekë

* Në zbatim të pikës 2 të nenit 13 të ligjit nr.119/2014, këto tarifa nuk do të aplikohen në rastin e qytetarëve të cilët përfitojnë nga skema e ndihmës shoqërore  
 

* Studentët do të përfitojnë falas shërbimin për të drejtë informimi

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *