Thirrje për bursa studimi në Kinë - UNIVERSITETI I TIRANËS

Thirrje për bursa studimi në Kinë

Universiteti Shanghai Jiao Tong në Kinë ka hapur thirrjen për aplikim për bursa studimi për studentët e Univeristetit të Tiranës. 

http://en.sjtu.edu.cn/

Ky universitet ofron një gamë të gjërë programesh në gjuhën angleze në fushat e shkencave humane, shkencave të natyrës, financës, drejtësisë, gjuhëve të huaja, etj; 

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar klikoni në linkun:  

https://isc.sjtu.edu.cn/ueditor/net/upload/2020-10-19/292caf04-f713-4e48-86ba-7031112bd721.pdf 

Universiteti i Tiranës ju uron suksese!