Trajnim mbi konfliktin e interesit, parandalimin dhe trajtimin e tij, datë 13.04.2022, ora 11:00-14:15 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnim mbi konfliktin e interesit, parandalimin dhe trajtimin e tij, datë 13.04.2022, ora 11:00-14:15

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha , fton personelin akademik dhe të administratës së UT-së të marrë pjesë në trajnimin “Konflikti i interesit, parandalimi dhe trajtimi i tij”, i cili do të zhvillohet më datë 13.04.2022 ora 11:00-14:15, me pjesëmarrjen e Prof. Dr. Eralda Çani (Methasani), lektore në Fakultetin e Drejtësisë në fushën e së drejtës publike. 

Aktiviteti do të organizohet në Sallën “Konfuci” në godinën “Liria”. 

Linkun për regjistrimin si pjesëmarrës :https://forms.office.com/r/Eshv9QK5Kw

Bashkëlidhur gjeni agjendën e trajnimit dhe biografinë e Prof. Dr. Eralda Çani (Methasani). 

Trajnim mbi konfliktin e interesit, parandalimin dhe trajtimin e tij, datë 13.04.2022, ora 11:00-14:15

 

Trajnim UT_Konflikt-Interesi_2022.

Bio_E_Cani_