Trajnim në fushën e financës datë 28.04.2022, ora 10:00-15:30 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnim në fushën e financës datë 28.04.2022, ora 10:00-15:30

 

Universiteti i Tiranës, nën kujdesin e Rektorit, Prof. Dr. Artan Hoxha fton personelin e administratës së UT-së të marrë pjesë në trajnimin  në fushën e financës, i cili do të zhvillohet më datë 28.04.2022 ora 10:00-15:30, me pjesëmarrjen e z. Luan Lapraku Drejtor i Drejtorisë Ekonomike dhe Shërbimeve Mbështetëse. 

Aktiviteti do të organizohet në Sallën e Senatit Akademik pranë Rektoratit të UT. 

Linkun për regjistrimin si pjesëmarrës :https://forms.office.com/r/xgG1bLMTqa

Në vijim gjeni agjendën e trajnimit dhe biografinë e z. Luan Lapraku

Agjenda_28 Prill 2022

short bio_Luan Lapraku

 

Public Consulting