Trajnimi “Etika në vendin e punës dhe menaxhimi i konflikteve”, datë 26 Maj 2022, ora 12:00-14:00 - UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnimi “Etika në vendin e punës dhe menaxhimi i konflikteve”, datë 26 Maj 2022, ora 12:00-14:00

 

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në Universitetin e Tiranës ju fton të merrni pjesë në trajnimin “Etika në vendin e punës dhe menaxhimi i konflikteve”, datë 26 Maj 2022, ora 12:00-14:00. Aktiviteti do të zhvillohet në Sallën “Aula Magna” pranë Godinës “Liria”, me pjesëmarrjen e Dr. Alba Skendaj, lektore pranë Fakultetit të Ekonomisë. 

Linkun për regjistrimin si pjesëmarrës :https://forms.office.com/r/YWvQc0vB71

Në vijim gjeni agjendën e seminarit dhe biografinë e Dr. Alba Skendaj.

 

Agjenda e trajnimit  Alba SKENDAJ

Karta Universale e te drejtave te njeriut

Kodi i Etikës UT

 

Short Bio Alba Skendaj