Trajnimi “Ndërgjegjësimi për sigurinë kibernetike dhe shkeljen e të dhënave personale për studentët e Universitetit të Tiranës” datë 31.10.2022 ora 12:00 - 14:10. - UNIVERSITETI I TIRANËS

Trajnimi “Ndërgjegjësimi për sigurinë kibernetike dhe shkeljen e të dhënave personale për studentët e Universitetit të Tiranës” datë 31.10.2022 ora 12:00 – 14:10.

Qendra Virtuale e Zhvillimit Profesional dhe Trajnimit në UT, organizon më datë 31 tetor 2022 ora 12:00 – 14:10, trajnimin me temë:

Ndërgjegjësimi për sigurinë kibernetike dhe shkeljen e të dhënave personale për studentët e Universitetit të Tiranës”, me lektorë,

Dr. Eyal Pinko, drejtues i programit Master në “Strategji, Inteligjencë dhe Siguri Kibernetike”, në Universitetin Bar-Ilan, Izrael, 

znj. Blerta Xhako, Drejtor i Drejtorisë së Çështjeve Juridike dhe Integrimit pranë Zyrës së Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe 

Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe z. Saimir Kapllani, Përgjegjës i Sektorit të Kontrollit pranë Autoritetit Kombëtar për Certifikimin Elektronik. 

 

Universiteti i Tiranës, fton studentët e UT-së të marrin pjesë në leksionin e organizuar në ambjentet e Sallës “Aula Magna” në Godinën “Liria”, 

 

Për tu regjistruar si pjesëmarrës mund të klikoni linkun  https://forms.office.com/r/s16WxxJvfV

  

Programi_Leksion i hapur me UT_31 Tetor_Final

Ndërgjegjësimi për sigurinë kibernetike dhe shkeljen e të dhënave personale

CyberAwareness Dr Eyal Pinko

Final Blerta-Data Protection PowerPoint

Aspektet ligjore pe?r sigurine kibernetike 2022

Faleminderit.