Univeristeti i Tiranës ju uron Gëzuar Ditën e Flamurit e të Pavarsisë dhe Ditën e Çlirimit të Shqipërisë!  - UNIVERSITETI I TIRANËS

Univeristeti i Tiranës ju uron Gëzuar Ditën e Flamurit e të Pavarsisë dhe Ditën e Çlirimit të Shqipërisë! 

Univeristeti i Tiranës ju uron Gëzuar Ditën e Flamurit e të Pavarsisë dhe Ditën e Çlirimit të Shqipërisë! 

Ndërsa kujtojmë sakrificat dhe veprën e të parëve tanë, le të punojmë së bashku për një Shqipëri më të mirë për të gjithë ne, për një arsim të lartë dhe kërkim shkencor cilësor më të mirë në interest të vendit! 

 Gëzuar!