Universiteti i Tiranës ju informon se me rastin e 11 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë, Organizohet veprimtaria solemne - UNIVERSITETI I TIRANËS

Universiteti i Tiranës ju informon se me rastin e 11 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë, Organizohet veprimtaria solemne

Universiteti i Tiranës ju informon se me rastin e 11 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë, Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë organizojnë veprimtarinë solemne:
 
“Të jesh e para në traditë”, kushtuar akademikes së parë shqiptare, etnologes Andromaqi Gjergji.
Veprimtaria do të zhvillohet online ditën e enjte më datë 11 shkurt në orën 10.30.
 
Meeting ID: 843 2947 3054

Passcode: 825779