Universiteti i Tuscia organizon aktivitetin “Open Day” - UNIVERSITETI I TIRANËS

Universiteti i Tuscia organizon aktivitetin “Open Day”

Universiteti i Tuscia organizon aktivitetin “Open Day” kushtuar profesorëve, studentëve, studiuesve dhe akademikëve nga vendet e Ballkanit më datë 29 Prill 2021 në 16:00 – 17:00.

Ky aktivitet do të shërbejë si një mundësi për prezantuar programet, projektet, kampuset, laboratorët dhe mundësitë që ky universitet ofron.

 

Për më shumë informacion referohuni linkut:
http://www.unitus.it/it/unitus/international2/articolo/get-to-know-unitus

 

Për regjistrim referohuni linkut:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4uLwLwFMWj_qKYrTm77ALzzwT_OMGeB0SIDX2HYh7SUodgQ/viewform?pli=1