Urdhër nr.6 datë, 30.06.2020, i Rektorit të UT, “Për shpalljen e ditës së fillimit të procesit zgjedhor dhe datën e përcaktuar nga Ministri i Arsimit Sportit dhe Rinisë, për zgjedhjen e autoriteteve drejtuese dhe senatit akademik të UT”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *