F.GJ te Huaja – Faqe 15 – UNIVERSITETI I TIRANËS

Kategori: F.GJ te Huaja

RAPORTE TË PËRDORIMIT TË LIDHORES DHE PASKAJORES NË GJUHËN SHQIPE DHE NË GJUHËN GJERMANE NË PËRKTHIMIN E MIRËFILLTË GJUHËSOR DHE LETRAR NË VEPRËN “PALLATI I ËNDRRAVE”

Salian Cullhaj – “Raporte të përdorimit të lidhores dhe paskajores në gjuhën shqipe dhe në gjuhën gjermane në përkthimin e mirëfilltë gjuhësor dhe letrar në […]